Årets servitris i helsingborg

Har ju glömt att nämna att jag är en av 5 som blivit nominerad till årets servitris i Helsingborg :)  Det syns på http://nojesnytt.se/helsingborg.html och i tidningen för dom som bor i hbg. Man SMS röstar fram vinnarenoch den utses på kroggalan den 21 december på cantina. För att rösta på mig smsar man: HBG 112 till 72345. De som röstar flest gånger har chans att vinna fina priser så som en resa till Las Palmas för 2!  Får se hur de går. Kul att man blivit nominerad iaf.

Ha de. Pusshaj!


                                        

Veckan som varit!

Det har varit en riktigt upptagen vecka denna veckan.  Bara jobbat och tränat, inget annat. Det känns verkligen i kroppen. Tis-Tors jobbade jag antingen på dagen enner kvällen och tränade då före eller efter jobb. De sliter ganska mycket på kroppen om man tränar mån-tors och sen jobbar långa dagar/kvällar fre-sön. Min älskling va hos mig i helgen iaf men vi hann inte göra så mycket för jag jobbade hela tiden. Saknar honom så vi får ses nästa vecka eller nästa igen.
Det blir en lugn vecka den som kommer nu. Mest körlektioner bara och plugga lite så ja kan klara mitt körkort någon gång :)  Bara de man behöver ju :P ne men de hade varit så skönt, dragit ut på det alldelles för länge. Men de blir snart hoppas jag. MEn nu blir se läggdags. Jobbat i 11 timmar idag och är ledig imorgon så ska  verkligen sova ut !  Love!

P.S.  Hittade denna under min kudde som enis hade lämnat :)


Pensionärjävlar

Haha pallar inte de nya programmet på 5an.  Pensionärer som går runt och säger könsord osv :P  en gubbe  frågade ett ungt par vad det stod på en lapp han hade så stod det : -''Glöm inte köpa melitta'' och gubben bara: -''fitta?''  och de bara läste om och om igen, gubben igen bara : -''Sa du fitta?''  Pallar inte.. sen en gubbe som lyssnar på musik och går runt och sjunger bitch osv :P  Klockrent!


Dagens

Inte bloggat på ett tag nu men det har hänt ganska mycket sen sist.

Men idag har jag iaf skrivit in mig på en ny trafikskola. Karl-Erics heter den. Träffade sen Saranda i stan och gick runt lite.. Hon letade ny vinterjacka, helst päls och ja kollade bara allmönt. MEn det blev tillslut att Saranda blev utan jacka och jag kom hem med ett par skor från Mango :) Love love love shoes!! Blev 1 timmes träning efter. Var ett tag sen men det kändes i benen efter så måste varit ganska effektiv :p





RSS 2.0