My b-day

Har nyss fixat oss och vi ska nu oka till london och fira min fodelsedag. Skriver lite kort nu men kommer med mer senare. Aven do kommer lite mer om nar vi va i manchester i helgen, wicked va de :)  Onskar att saranda och lisa o emelie ockso kunde varit har, hade varit basta do. Miss u <3

Men hoppas de blir lika kul idag som de andra dagarna, kommer skita i om ja for ont i mina fotter idag :P 

Have it ! <3 xx


my b-day
@ Liquid


@ Moonlight



Love S ♥ xxx


hip hop festival.

Tjena hejsan. Idag är mitt första inlägg sen 2 veckor tillbaka. Har inte haft tid för har antingen vaknat tidigt och gått till stranden på dagen och sen gått och jobbat direkt efter och sen kommit hem sent och sovit eller så har jag bara jobbat hela dagarna och även sovit. Har helt enkelt inte hunnit att skriva något. Jobb Jobb = Pengar pengar = nöje nöje.
Iaf så igår drog jag till drottninghög där det va hip hop festival, faktist nice fast att de itne va så stort. Jag skulle egentligen ha jobbat, börjat 17.30 men så dansade inte tjejerna förens vid halv 5 -5 så ringde jobbet och frågade om jag behövdes och de gjorde ja inte så blev ledig:) Kollade när dom dansade (Dynamitez), riktigt nice :) kan inte lägga upp videon här men kommer på facebook så kolla där om ni vill.  Även Jafet a.k.a JayJay dansade och sjöng ska lägga upp den med :) senare kom advande patrol och efter dom medina. Det blev knas med ljudet när båda uppträde, Advance Patrol körde hela sitt även om de knasade med ljudet med Medina körde bara 3 låtar typ sen drog dom, hade velat höra sagoland igen och när de va på hemmaplan dessutom.  Sen sjöng S.T.I.C.S. Jätte bra :) gillar deras låt dansa. Skön låt :)..'' Kan jag få denna dansen, vill du dansa med mig'' :)  Vid 22 tiden stack vi därifrån och jag och ahsse bestämde oss att vi skulle till malmö, va hemma vid 22.30 tiden fixade oss och tog tåget 23,27 :P ahsse va utanför mig typ kvart över, nästan tjugo över och vi han med tåget haha, som vi sprang. Riktigt jobbigt när vi kom fram, helt anfådda :P Kom fram till malmö stad där vi träffade några vi kände osv. Blev hemkörda av Hennse syster och jag deckade i bilen så när vi va hemma vid mig typ så hör jag hennes syster säga, ''-väck henne'' :P  gulligt :) 

Idag jobbade jag som vanligt. Alltid lika kul faktist :)  Puss och godnatt ! ♥

RSS 2.0