R.I.P Michael Jackson

En låt som är tillängnad till MJ

Fredag -090626

Igår kom rosil till mig på morgonen sen gick vi ner till gröningen badade och de va itne varmt, men de va mitt första dopp för iår :p haha. va där till halv 5-5 sen va de att skynda sig hem, duscha sen till olympia och jobba kl 6 så blev lite stressigt men jag han :) Fanns absolut inget att göra där nästan så det kändes som tiden gick hur sakta som helst. Slutade 12 , gick hem och fixaade mig och så sen drog ner till kingston till tjejerna. De va kul men för mycket folk. När de stängde kl3 drog vi vidare till gåsebäcken och stack hem vid 5. Sov gott när ja kom hem. :D


DK, födelsedag och tragedi.

så denna veckan har jag i princip bara jobbat och sen varit med vännerna. 

 I Tisdags va det fotboll på olympia tyskland och serbien tror ja. haha kommer inte ihåg så följde vi några killkompisar dit så drog vi hem och fixade oss lite, eller ja bytade byxor sen drog vi net till stan till fanclub grejen och kollade på när sverige italien spelade på storbildstv för de spela samtidigt. Vid halvlek kom killarna ner också så kollade vi tills de va slut, sverige förlorade ju då såklart. Dåligt. Satt kvar ett tag och snackade, haha tröga människor allstå men skitkul :P Elle vad säger du Emelie?:P Mobbar oss och sånt, men men.  Skulle sen ut, till tisdagsklubben men stod i kö hur länge som helst, tror 35 min så precis när vi kom till dörren säger dom de kosta 120 kr så ville itne killarna in så drog vi till hampan och va där ett tag sen fick dom ett ryck att vi skulle till helsingör. haha så vi drog dit :P
Kom dig och va typ helt dött så såg vi några med studenthattar så tog de tydligen studenten då :P så va de en club som va öppen gratis och allt. Skitkul va de där. Så det blev en lyckad dag iaf. cyklade hem emelie sen :) och somnade själv sen mycket skönt :)

I Torsdags fyllde underbara Lisa . Va hemma hos henne och åt god tacos sen öppnade hon presenterna som hon fick och sen åt vi marängsviss :D gott. Vid 22 tiden gick vi ner till stan. Blev lite mc sen gick vi vidare. När vi gick ner så kom en ambulans så hade en kille trillat från rulltrapporna och ner på golvet, han va medvetslös, de fick ta i sån slang in i halsen så de fick pumpa in luft. Såg hemskt ut. Han dog dagen efter, hjärnskador : /  21 år va han som va på firmafest. Tänk att de kan gå så illa. Men jaja återgår till Lisa :D Vi fortsatte mot café viva men så va de stägnt så satt vi lite utanför mezo och snackade och så sen vid 1 tiden åkte alla hem. Vi tänkte gå in på swea först men så hade inte alla leg med sig så de blev hemgång :)




Även denna underbara dag 25 juni 2009 dog Michael Jackson :/ Fick veta det när vi va ute. Fyfan vad hemskt, Jag som kanske hade tänkt  bjuda saranda på en av hans sista konserter som födelsedagspresent men så händer detta :( . Hon fick tårar när hon fick höra det, det va verkligen hennes idol.  Läste om det dagen efter. asså fyfan att de hittade honom livlös, att han inte andades.
Även jag älskade hans låtar, riktigt bra! Fatta så många som älskade honom och fortfarande gör det. Kolla bara här så många det va som älska honom.  The king of pop!!



Liseberg 090619

Förra torsdagen åkte jag, Ahsse, Hanna, Sara och Bea till liseberg. Hela dagen började med att jag och ahsse tog tåget på morgonen till bjuv där vi mötte hanna som tagit tåget från åstorp och så väntade bea och sara i bil på stationen i bjuv.  Det ösregnade, yeey. Eller inte. Sen började resan upp. Snackade om studenten osv i bilen, skitkul va det upp ändå :)  När vi kom till Göteborg körde vi till ett köpcenter i nordstan och gick lite där och käkade frukost sen vid 12 halv 1 tiden gick vi därifrån och skulle åka till liseberg men de blev inte riktigt så för vi hittade inte vägen dit haha. De blev hela tiden motorvägen till sthlm så till sist ringde bea sin pappa så kom vi på rätt väg och vid halv 2 var vi framme på liseberg. Lång tid men kul va de haha. köpte åkband ditrekt när vi kom in och började vårt åkande :D Kul Kul Kul :D  Köpte även till gasten. omg så kul de va hahaha.  Direkt när vi gick upp så stod det en ''docka'' vid gången, ja sa att de va en människa som va sminkad men de andra insisterade om att de va en docka. Precis när dom sa det så vände han på huvudet och gick mot oss. Vi sprang som fan därifrån då haha.  När vi skulle gå in va det 2 pers redan så vi gick in med dom. Det va de 2 sen hanna, jag, bea, ahsse och sara sist . fyfan asså haha, alla vi i samma skräckrum. det va som i en skräckfilm. alla går i ett äckligt hus, helt svart, vet itne vart de ska komma någon. En människa hoppade fram precis vid en dörröppning och så hoppade killen längsta fram till så att han skrek och allt. jag och hanna skrattade ihjäl oss, så roligt och sara gick ju längst bak så de följde efter henne och rörde henna så de va skitäckligt. men riktigt kul på samma gång :):P  Det va en härlig dag där iaf, åkte alla karusellerna även de nya :) Blir nog en runda liseberg igen på lördag med då Ida och emelie också är med så de ska bli kul fast lite upprepande men vafan. alltid kul ju :)  Have it! ♥


jag, lisebergskanin och ahsse
Jag, lisebergskanin & Ahsse
sara hanna bea
Sara, hanna därbak och bea.

Ahsse i sin rosa bil, yeeah.

påväg ner dit :P

kolorado :D blött blev de.


Sara, Jag & Hanna i höjd skräcken :D

Tack för en underbart rolig dag! <3

090627

Nu får jag ta tag i mitt bloggande igen. Har inte bloggar på mer än 1 vecka nu. Det är inte bra, måste uppdatera alla händelser ju. Har inte blivit så delvis för jag har varit sjuk och och inte orkat då och för att ja inte har hunnit.
Men nu kommer uppdatering av den senaste veckan som gått iaf :)


lovley day

Dagen idag började med att ja vaknade upp hos underbara Ahsse :) Mamma hämtade mig utanför vid kvart i 8 och så åkte vi till jobbet.  Riktigt jobbigt där för ja hostade hela tiden :( Åkte hem vid 12 tiden. Salem körde förbi utanför jobbet och körde hem mig :) riktigt snällt för hade inte pallat åka bussen som tar typ 30 min.  Käkade lite hemma sen gick till banken och satte in pengar. Solade lite när ja kom hem på balkongen sen gick in och somnade i sängen, sov från 2 typ till 5-6. Skönt :)  Lite senare gick jag ut med Ahsse och Nathaly och skulle kolla beachfotboll men vi visste inte riktigt var de va så vi gick till fria men där va inget så när vi gick därifrån sen så i slutet av gröingen typ hörde vi baraatt någon trillade me en cykel så kollade vi och där låg en man på marken. Vi vågade inte gå fram för visste inte i viket tillstånd han va i , nykter/onykter.  Sen gick vi närmre så snarkade han, precis som att han hade somnat så vi skrattade lite åt de sen kissade han på sig och då blev de helt konstig känsla och då tyckte ahsse att något måste vara fel så kom det ett äldre par och började röra på honom, försöka väcka honom men de gick inte så lyfte de på hans huvud så va de jätte mycket blod :O oh fifan säger ja ba. Vi ringde ambulansen från allas mobiler för att se vem som kom fram först. Palla att de ställde 1000 frågor. Kom bara till platsen direkt istället närhan sagt var de är och att personen är skadad och blöder, nog me frågot lixom.  Massa folk körde förbi och frågade vad som hänt osv sen kom ambulansen och vi kunde lämna stället.  Gick vidare mot stan så gick vi förbi dunkers och där va beachfotbollen hhaha. så hade de typ precis slutat när vi kom, så typiskt:P  va där ett tag, nice musik och så se gick vi vidare. de lekte lite vid fontänen :P och sen gick vi hem :)

Så är de liseberg imorgon :D kul ska de bli :D:D:D natti natti.  Pusspuss♥

Student 09 <3 090612

Tog studenten i fredags. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!

Champagnefrukost
Vi skulle vara hos vår lärare halv 9-9 tiden men de regnade och allt blev helt knas och så åkte jag och mamam och hämtade Sebbe och Emelie så va  vi hos Janne vid 10 över. Alla var redan där men de va riktigt kul ändå. Alla skrev i varandras mössor och vi fick frukost. De va soft :) när klockan va typ kvart i 10 eller i 11 kanske, haha kommer inte ihåg så sa vår lärade att vi skulle fotograferas om 15 min så va tvugna att ta oss till IH på 15 min i regnet, inte så lyckat fast att han bodde när :P Men kul va de på vägen dit

Inne på IH
När vi kommit till ih så va vi dyng syra haha men vi gick in i stora hallen och fotograferades och träffade massa, blåste i visselpiporna och sjöng. Haha typ bara tjejer där nere och bara killar däruppe.
Sen började alla gå in i lilla hallen. så nice. alla satt klassvis. vår klass satt typ längst ner men de gjorde inget :D Träffade massa där och de va riktigt kul. Något som va mindre kul för min del va att jag råkade sätta ner ett vinglas för årt i bodred så det gick sönder, typiskt mig haha. Borstade bort alla små glasskärvor, trodde ja ju. Men rätt va de va så hade jag lagt mig arm i en glasskärva som skar in i min armbåde och blod kom de efter att ja fåt ut de. fick ett vanligt plåster först, bara efter 1-2 min om ens de så va hela blodig så fick sånt förband tills de slutat blöda. Alltså kaos :P Vår lärare i samhälle , Egil spelade i ett band , när de kom fram gick alla elever fram till senen och skrek haha. Han bara skrattade. Vi va som deras fans.  vi fick mat sen, de va nån kall kalkon med nån potatissallad och frukter, helt ok men inte de bästa man ätit. Efter någon timme blev det dags för utspring. Bygg va såklart först. När de kom till H så va de hotell och restaurang klasserna, kul kul kul :D  Eftersom det regnade så fick vi gula regnkappor sen sprang vi ut och där stod alla och väntade.   Jag såg sebbes skylt och emeies skyllt men inte min :( sen såg ja klas haha så va min där. Inte den bild ja förväntat mig, eller förväntade mig inget alls , helt okej :)

Mot kärnan och terasstrapporna
när vi väl hittat hela klassen började vi gå ner mot kärnan. Påvägen dit skrek sebbe i megafonen och alla hängde med.  Kom fram och stannade ett tag och väntade in de andra sen gick vi ner. Bästa bästa :D gick alla varven runt sen begav vi oss till bilen och började köra.  Skrek och skrek  men rösten höll sig ändå :)  Vid 4 tiden sa chaffören att han skulle till en annan studentmottagning så han va tvungen att köra hem oss. Tråkiiigt tyckte jag. Men vad ska man göra.

Mottagningen
Så vid 5 tiden kom min gäster, blev inte så många som ja hade tänkt mig, blev bara 8 st, men de va mycket bra det med :D Fick presenter, pengar osv :) eller mest pengar och blommor :) bra de :) fick bruna inser av min syster, ganska nice haha men ser lite knas ut :P  Käkade ite av min goda mat. Efter de blev ja skult trött, ville bara sova. Men så kom tårtan, och den v inte god haha men den va fin :) Tog lite släktfoto eller familjefoto och lite så innan ja gick ut. 

Swea, Tempel & Cardinal
Mötte uppe emelie och sebbe i stan och sen träffade vi rosil med, fortsatte till swea och hade kul där, men nån j*vel spillde på mig. sååå störigt men de förstörde inet min kväll. Sara och jocke va där med sen kom Ida och Jenny. KUL KUL KUL. Vi fortsatte till tempel där de hände lite grejer så ja inte kommer glömma, ett antal faktist, både bra och dåliga :):P
Pendlade sen mellan cardinal och tempel men mest tempel. Hela kvällen var riktigt bra men synd att hela dagen gick så snabbt. Kändes som den försvann innan den börjat. Blev följd hem, tack så mycket :) Kom hem vid 6 tiden och somnade gott :)


Tack alla som ja träffade och alla jag va med för en underbara och oförglömlig dag! Pusspusspusspuss♥



Fler bilder kommer i nästa inlägg :)

film

Jag, natlahy och ahsse ska upp till ahsse nu och kolla film och kränga gott :)

Blev en dansfilm och en skräck. Kommer mer info senare, de står där nere och väntar på mig :P

Pusspuss ♥


knaas

haha pallar int mig och emelie.

Vår konversation på msn nyss.

℮'мєℓι ℮ säger (21:25):

( idas msn egentligen)

-  يαяαα. säger (21:26):

ska ja adda eller?


℮'мєℓι ℮ säger (21:26):

om du vill annars kan du rama in den


-  يαяαα. säger (21:26):

hade tänkt de


℮'мєℓι ℮ säger (21:26):

hahah


-  يαяαα. säger (21:27):

riktigt fint också

℮'мєℓι ℮ säger (21:27):

hon sa du skulle adda

aafan

-  يαяαα. säger (21:27):

då gör ja deeeee


 

℮'мєℓι ℮ säger (21:27):

har de på vägen å sont

-  يαяαα. säger (21:30):

på vägen ? hahahaha

på landsvägen eller motorvägen ?


℮'мєℓι ℮ säger (21:31):

motor


-  يαяαα. säger (21:31):

nä men nänä du menade ju väggen !! jaja. nu förstod jag din svenska


℮'мєℓι ℮ säger (21:31):

AHAHHAHA

flabben ;D


Today

I dag har jag varit hos ahsse och passat en liten pojke på 3 år som hette Oliver. riktigt söt va han. Vi spelade banka mullvaden och såklart vann han.  byggde en koja och lekte lite med honom, ''hoppade'' med honom och det tyckte han va jätte kul, som småbarn säger, -''igen, igen''. riktigt jobbigt men kul för honom :P   Hans mamma gick och han somnade. Han vaknade senare av att han trillade från sägen, jättesynd om honom och så grät han bara och ville ha sin mamma, riktigt jobbigt va det för han ville inte alls ha oss nära och han skrek för mycket. Så vi kunde inte göra något annat för att tysta honom. Men så kom hans mamma och han lugnade sig och somnade om. Så nu sitter jag här och ska snart sova.

När ja gick in på bloggsidan så kom det upp en trailer på en ny skräckfilm. Drag me to hell hette den. Lätt att jag ska se den när den kommer ut, Den verkade riktigt bra. typiskt sån som ja och ahsse hade skitit på oss för. haha. 
Love ♥


 


RSS 2.0