skor från nelly

för nån vecka sen köpte ja skor på nelly. riktigt snygga och skitsköna att gå i :)
De ljusa är 12 cm och med platån 15cm så blir riktigt lång när ja använder dom men fick höra igår att en tjej bröt foten när hon hade typ likadana skor. Riktigt lätt att trampa fel. Haha första gången ja använde de ljusa va i måndags och ja gick nerförsbacke. Riktigt svårt va de, fick hålla i mina tjejkompisar ner :P Och de svarta är lätta att gå i men man kan deffinitivt inte ha dom om de skulle börja regna ute för då förstörs klacken, korkklack. annars toppen :)






                                                                                                                              XoXo lots of Love ♥ S


Hänt i veckan

Måndag:
Jobbade 11 till 21.30 sen drog jag hem till emelie från jobb. Fixade oss där, även hennes rumskompis Carro.
Gick ner till swea vid halv 1 tiden, men kom inte in förens 1. Ganska kul där inna ändå. Träffade några från jobb sen gick vi runt lite och där såg man komikern Måns Möller, även Zoran Ismali eller vad han heter va där och Steven simmonds. Ganska kul att se dom där :) Hade iofs varit sunny standup på Fredriksdal lite tidigare på kvällen, nog därför dom va där :)  Sen blev jag av med tjejerna så hade som gått för carro skulle jobba så fick ja med gå då. Mötte emelie vid knutan sen tog vi taxi hem. Ändå lyckad kväll trots mina höga skor :P

Tisdag:
Tog det lugnt på dagen. jobba 17- 01.30. Under dagen så kom özz nujen, zoran ismail och steven simmonds till beach club och ja hade dom. Faktist roliga och väldigt trevliga.. Öz trillade nästan av stolen direkt när han satte sig så skrattade jag, skadeglädje som de heter. så han bara -''men ja kan ju sätte på mr.bean till dig därinne så kan du sitta där och skratta istället''.  haha helt knas :P och varje gång man kom och frågade om dom ville ha något mer eller om allt va okej, eller om de frågade mig något så sa özz - ''men du är proffs'' Varje gång och ja skojar inte då. Tänkte vara eh okej. haha. Så ville dom bil tipsade om något bra uteställe så ja sa Helsing för dom ville inte gå till Cardianl :P  Efter kvällens slut cyklade jag hem tror jag haha, helt okej ändå asså. Riktigt skönt väder också sen somnade jag gott.

Onsdag:
Var ledig så åkte med mamma och sanna till kiviks marknad. Vaknade vid 7 tiden och va där vid 11-12 tiden. Ganska ok ändå. De va riktigt varmt, så kvavt. Vi åkte därifrån vid 6-7 tiden kanske sen när vi kom hem åkte vi till stranden och tog oss ett dopp. Det va sjukt varmt i vattnet, varmare än på land. Sen åkte vi hem ock åt frillad kycklng och potatissallad :) mums :D

Torsdag:
Jobbade 17-00. Jävligt dryga gäster på jobb då. En riktigt sliskig kille, fyfan säger ja bara.  Eric hade sällskapet först men så va han tvungen att gå in i baren så fick ja ta dom. och dom drack sjukt mycket. En av killarna beställde först in 5 shots, sambooka. Efter bara nån minut hör man han skrika -''chefen, chefen'' och då menade han mig eller någon annan servitris/servitör, bara han fick uppmärksamheten så han fick beställa mer. Ja gick dit och han betsällde fem till. Dom va 6 i sällskapet, bara 4 som shotta så han tog 2 varje gång han beställde in nytt. sen in med 3 till sen 5 igen. Och han va så dryg. sen blev han äcklig. När jag höll på att ta betalt för sällskapet så betalade alla vad dom skulle utom han, han sa han redan hade betalat fast han i själva verket itne hade det. Så stod jag och höll på att ta en betalning från en av dom så ställer han sig brevid mig och typ drog mig till honom och ja tryckte bara bort honom. sen ställde han sig brevid mig igen och då gick jag till andra sidan bordet så börjar han pilla i mitt hår så bara drar jag bort håret. så kom niko en kille ja jobbar med och säger till honom om han känner mig så säger killen ja så gick niko in men sen får jag verkligen trycka bort killen och säga till honom för han ska fatta och då kom niko igen och verkligen sa till honom, at vi kommer slänga ut honom om han fortsätter så för jag jobba där lixom. ja gjorde mitt jobb och då blev killen helt sån.. vad har ja gjort hit och dit..skit äcklig. sen dog dom och vissa i sällskapet bad om ursäkt för honom osv.  Ja hade skämts om ja hade haft en sån kompis.. sen avslutade ja mina sista bord och slutade för kvällen. Sen åkte jag hem och sov i min underbara säng utan min man :(

Fredag:
Skulle egentligen jobbat helpanna men pga dåligt väder blev de senare så ja kolla film istället. Först en film som ja inte minns och sen prinsessan och grodan men såg inte klart den för va tvungen att jobba från 15-01.30. Helt okej dag faktist, inte allt för mycket att göra men de kom lite då och då de blev mycket. men det är de som är roligt.  Men när de är tråk måste man liva up de ju.  Halllåå :) hehe. ganska roligt när man säger de ändå ju .. bara ja som fattar men iaf :P när ja kom hem såg ja klart på filmen sen somnade sött :)

Lördag:
Tog det lugnt på dagen, kollade vad ja skulle ha för kläder på kvällen osv. sen vid kvart i 4 kom linda och häntade mig så åkte vi till sundspärlan på personalfest. Det blev 5 kamp med massa lekar och grillning därefter och trubadur. myspys. Det blev lite kallt mot kvällen så jag och bella fick ta vakternas tjocktröjer. Riktigt mysiga :) Mot 23 tiden senare kanske åkte jag och bella till henne och bytte om och fixade oss lite sen åkte vi ner till stan och träffa de andra på hampan sen blev de harrys och lite cardinal sen blev de hemgång efter tjejbråk på cardinal haha. DRAMA säger ja bara!! 



Söndag:
Skulle jobba kl 3. åkte och hämtade min väska hemma hos helena och bella sen körde mamma mig till jobb. kom dit så ringer niko mig och säger att ja kan komma in kl 6 istället sen kommer han dit och säger att ja inte behöver jobba alls för de är bara 2 sällskap bokat. så ja åkte hem igen. Va på Bio med sanna och mamma och såg Knight & day. Med Cameron Diaz och Tom Cruise. Faktist bra, lite ovant att se honom i komedi film bara. eller de va actionkomedi. Sen hem och åt parisare och nu sitter ja här och försöker få enis att komma hit :P  Det är vår 6 månaders dag imorgon men så ska ja jobba på Hif-Häcken matchen. men vi kommer ses efter ändå :)



                                                                                                                                                                                                                                             XoXo lots of Love ♥ S

14 juli

Är hos älsk nu. Jätte skönt väder idag. Var i Borås tidigare idag och var på nelly outlet lager eller vad det va. jätte fina kläder :) köpte 2 klänningar, en med volang och en tight , fin fint. 
Bara 297 kr riktigt bra rea ;)



Och bara för någon stund sen så va jag Enis och hans kompis Niko och badade i Hederssjön. Riktigt skönt va der och varmt i vattnet bara för det är sötvatten. Enis kasta i mig, haha taskig. jag va den första som föll i sen kom 2 killar och kastade i honom ,Karma :p
Sen simmade vi bort till en sten, riktigt långt bort. Kändes sjukt långt att simma och vi blev riktigt trötta. Det va
skönt när vi kom fram helt utmattade. sen skulle vi ju simma tillbaka också och jag började skratta som vanligt och då kan ja inte simma, sjukner bara haha . Men de kändes riktigt konstigt när man kom upp från vattnet. Benen och armarna :P  Men jävligt skönt, bra träning :)
Men nu ska ja boka biljetten så ja kommer hem och kan jobba imorgon. 

 




                                                                                                                                   XoXo lots of Love ♥ S

RSS 2.0