Måndag 28

Idag blev det gröningen med nathaly :) vi åt lite jordgubbar och smultron med grädde. Mmm :)
Sen kom hyra och kort efter där kom emelie, hanna och William. Nästan direkt när dom kom så ville ja bara. dom bara kände på vattnet medans jag hoppade i och simmade lite. Första doppet iår haha det är sjukt så sent. Förra året va det i början av maj om inte tidigare. Men det va skönt :) Lekte lite med willian och sen solade. Blev mest brun på mage och ben. Blir med imorgon. Efter stranden åkte vi hem till emelie och åt couscous. Jätte gott , och nu sitter ja hemma bara. Kolla på någon film elle nått . Saknar redan min älsk, snart är han i Cypern, vill också :( 


 

   

                                                                                                                                   XoXo lots of Love ♥ S

Göteborg! 27 juni

Igår åkte jag och Emelie till göteborg över dagen. Kom dit vid 13 tiden. Gick runt i gamla stan och i femmanhuset. Jag hittade lite men emelie hitta inte lika mkt.  Riktigt gott väder va det också. Vid 17 tiden kom Enis och då gick vi till en restaurang som hette Brasserie LIPP och åt caesarsallad. Tyckte inte om den alls. Dressingen smakade riktigt mycket senap och crutongerna va alldelles för hårda, kändes som att tänderna skulle gå sonder. Men den gick ner, iaf nästan :P Sen gick vi en liten runda och sen körde jag och emelie hem vid 19 tiden :)
Sa hejdå till min älskling för han ska till Cypern idag och just nu sitter han på planet påväg dit.. vill också. Fast de blir i Augusti :)


Lite som jag köpte i göteborg.
Höga shorts - Zara.   Solglasögon - Sisters.  Armband - MQ. Linne - Zara & Låga shorts - Zara





                                                                                                                       XoXo Lots of Love ♥ S




Midsommar

Då har det varit midsommar också. Kul :)

Firade den hemma med mamma, syster och hennes pojkvøn. Egentligen skulle enko kommit också men han blev forsenad så det blev inget med det.
Åt gott och spelade kubb, Jag och mamma is ett lag och sanna och klas i ett. Det blev 2-1 till oss :D haha. Bra for en gångs skull. Och de godaste på dagen va nypotatisen och jordgubbarna. Bara de man langade efter.
Senare på kvøllen åkte jag ner till stan och traffade tjejerna for Lisa fyllde år. Satt ett tag på docken, riktigt trevligt dør ju sen drog vi vidare for dom ville ata sen drog alla hem vid 1 tiden.
Jobb dagen efter 11-01 helt okej ju haha.




                                                                                                                                    XoXo Lots of Love ♥ S


LOVE LOVE LOVE <3

 
      Som jag gjort till min älskling.. Bara till honom. Love love love !!!

                  
                           Kärlek på högsta nivå!! ♥




                                                                                                                                    XoXo Lots of Love ♥ S


Onsdag 23 juni

Är hos enis nu, tänkte ändå att de skulle bli fint väder idag för de va helt okej igår ju, men nej.
Det är riktigt mulet, solen syns inte på flera mil bakom de tjocka molnen. tråååk. 
Säkert skinande solsken hemma och ja som inte kommer hem förens i kväll.
Får hoppas på varmt väder imorgon på jobb istället då. Kanske grillning på kvällen, vem vet :)

på tal om gårdagen så va det fint väder på dagen och efter enis jobbat osv så åkte vi in till Borås och kollade i lite affärer.
Köpte present till Lisa och han köpte något till sig själv :)  Sen skulle han spela match. norrby tror ja de hette.

Och då helt plötsligt blev det svinkallt. Satt där och frös som in i... matchen slutade med att norrby vann men vet ej med hur mycket.. när vi gick stod det 3-1 till norrby iaf.
När vi kom hem så va mina läppar alldelles lila :O sjukt att ja kunde frysa så mycket.

Men iaf så nu ska ja fixa lite här och sen sminka mig för sen kommer Enis hem och då ska vi in till stan i Gbg en sväng innan ja ska hemåt :) 


























                                                                                                                                    XoXo lots of Love ♥ S

Måndag 21 juni

Vaknade kl 8 idag för väckte älsk så han inte skulle komma sent till jobb :P sen somnade jag om igen. vaknade vid 9, åt frukost, packade det sista och fixade mig sen åkte ja ner till söder och framkallade några bilder :) åkte snabbt hem och hämtade mina väskor sen gick jag ut till bussen igen och åkte ner till stan där jag tog bussen till Göteborg :) Tog typ 2,5 timme, lite mer kanske. och sen bussen till underbara hålan :P Kinna! Tog drygt 1 timme. väl av från bussen fick jag sen vänta i 15 min på att han skulle komma och hämta mig haha..Segare människa får man leta efter. Men har saknat älsk så :)  och nu sitter jag här, han kom nyss hem från träningen och duschar nu. Hihi när han kom med bilen så ropade han på mig så visade han mig vad han hade köpt så va de glass och jordgubbar :D:D Älskar jordgubbar, BÄSTA bäret som finns!! Älskar även min Enis. Så när han kommer ut från duschen blir det jordgubbar med glass. Muuuums!


                                        


                                                                                                                         XoXo lots of Love ♥ S


Förra veckan!



ahsse var ju hemma igen men bara 1 vecka så då blev det några dagar tillsammans där alla tjejerna umgicks :D filmkvällar osv.

Tisdag
På kvällen/natten gick jag till henne och då hade vi vår vanliga filmkväll som alltid innan när jag bodde på ga och hon bodde hemma.
Gick till prem, vår vanliga runda och hem och kolla skräck :)  tror den hette the nwe daughter, riktigt bra faktist.  Och vi höll om varandda och hoppa till som vanligt haha .  sen startade jag the horsemen men då somnade ahsse, oväntat haha :P  men jag kollade klart på den ändå sen somnade jag med..

Onsdag
vaknade gott av den skinande solen :) gick hem, åkte och klippte mig och slinga håret och gjorde de ja skulle göra sen träffades alla tjejerna hos ahsse på kvällen för att säga hejdå till ahsse. Satt och snackade om allt man möjligt kunde. riktigt mysigt faktist. och på torsdagen åkte hon hem :(   

Torsdag
jobbade från 15.45-22 tiden sen bara hem och tog det lugnt..skönt faktist.

Fredag
hmm, vad gjorde jag egentligen på dagen, minns inte riktigt :p  Iaf så vid 9 tiden körde mamma mig till dialas moster där emelie med va och där satt vi och snackade osv sen vid halv1 tiden tog  vi taxi net till tivoli och hade kul kul där :D:D Och fick inte ont i fötterna, thank god for that :)  brukar alltid få de av de skorna men ikke :D Kan bero på att vi inte va ute lika länge som vi brukar.. nästan 2 timmar mindre.

Lördag
Skulle egentligen jobbat men blev inget pga vädret. alltid så och de är så jävla kasst att de är så väderberoende. Men de va nog bäst så ändå för ja mådde inte så värst bra heller.. värsta huvudvärken och den försvann inte heller.  Iaf så senare kom emelie och diala och hämta mig så åkte vi och hämta amelie sen åkte vi och fikade på mezo, Like always ;) Efter de hemgång, skönt ändå  att komma hem lite tidigare nångång med :)

Söndag
som var igår.  Började jobba kl 17 och slutade 23. Var riktigt jobbigt i början för ja va helt hängig för ja va ganska förkyld igår men efter hans så blev ja lite piggare. vi va bara 2 st men vi klarade det. blev stressigt lite då och då men vi klarade det. Mycket roligare när det är stressigt :) blev en del dricks med ;p 


jobb

Idag har det varit jobb på sundspärlan. Började 10.12 då vi bara dukade till studenten imorgon sen började jag igen vid 15.30 då det va konsert för barnen, mojje va det. Jag och katarina stod och sålde korv, läsk godis osv. Blev riktigt kallt efter ett tag för det regnade sååå mycket.. men nu är jag hemma i värmen och kolla precis på parenthood. Riktigt bra faktist :) Imorgon blir det studentmiddagen för rönnowska och på kvällen disco för 1orna och 2orna. får se hur länge det blir.. Men nu ska ja ringa min älskling.




<3

Hihi innan Enis gick så skrev han något i mitt block men ja läste inte det men när jag kom tillbaka så bläddrade jag och hittade detta :)




Saknar älsklingen redan fast de bara gått några timmar ♥♥♥


Fikis med Lisis

Efter att jag hade lämnat av enis gick jag lite i stan och letade efter nya byxor till jobb, men hitta inga :( åkte hem käka, kolla tv sen kom klas och jag hjälpte honom och bära lite plattor sen fråga lis om vi skulle träffas så sa ja självklart :)  Träffade Lisa nere i stan, snackade lite om allt möjligt som hänt under den tid vi inte setts :) Och de va en del ändå hehe. sen blev de sent och vi båda åkte hem. mysigt va de iaf för de va ett tag sen de va så. måste bli så oftare.. hon fick mig att börja skriva här nu igen.. hon som gjort om sidan lite. Tack tack tack :D Love it! 

MEn nu ska ja sova. Börjar 10 imorgon och ska vakna 7 för ska väcka älsk så han inte försover sig som alltid :P  men ja somnar nog om till 8 haha.. tar bara 20 min till jobbet så de klarar sig :)  Natti natti♥


Min älsk <3

Har varit med min underbara älskling i 3 dagar nu, typ.. Han kom i söndags kväll och åkte hem idag vid 5 tiden så de är typ 3 dagar :)  Och det har varit så mysigt :) Vi har gjort så knasiga grejer men de är mer än vad vi gjort de andra gångerna han varit här.. haha i måndags va de sjukt kul haha.. men kan tyvärr inte dela med mig av det för så skulle han bli sur :P  Iaf så va vi i malmö igår.. skulle till entré men de blev aldrig av för vi hitta inte .. eller massa blev knas så vi åkte till underbara väla istället :) så nu vill enis aldrig till Malmö igen hahaha. iaf inte med bil :P Han köpte några t-shirts och jag byta ut min bikini. nice price :)  alltid bra att vara smakråd :) Sen körde vi hem och åt sen åkte ned till gröningen och gick lite där.. jättemysigt! Körde hem sen och värmde oss och kollade på The Love Guru fast som vanligt somna han så ja fick se den själv fast sen somna ja med så såg inte hela filmen.. Men hade mega mysigt de dagarna han va här :D Saknar honom redan :( <3









♥ Love ♥ Love ♥ Love ♥


tillbaka

Då va ja back in bizz igen :P  inte bloggat sen Januari men lisa fick mig till de igen, får se vad som händer framåt då:)

RSS 2.0